1999. március 19., péntek

Krónika - 1999 március-május



1999. március 12.
Megtanultuk a Spagnolettát, elolvastuk a Mátyás-napról írt cikkeket.

1999. március 19.
Ismét elpróbáltuk a Spagnolettát.

1999. március 20. Nagyenyed
Csilla és Bányász Erika tartott tánckurzust a Bethlen Gábor kollégium diákjainak. Ez egy sorozat első része volt.

1999. március 22. Bukarest
Öllerer Ági meghívására Zsuzsa és Pistike tanított táncot az Ady Endre Líceum kisebb (V–VIII) osztályos tanulóinak. A Collegium zenélt. Ez is első része volt egy tánckurzus-sorozatnak.

1999. március 26.
Váratlanul sokan voltunk a próbán, így még a Monteverdit is el tudtuk járni. Nagyos jó hangulat volt, a végén branle-okban törtünk ki, még Officielt is táncoltunk.

1999. április
Ebben az időszakban inkább lazítás folyt, bár mondogattuk, hogy jó lenne elkezdeni a készülést.

1999. május 2.
Itt járt Rumen, és néhányan összejöttünk a Corvineum Alapítványnál, hogy összeállítsuk a műsort. Hihetetlen, de még a sorrend is megszületett.

1999. május 7.
Próbáltunk az előadásra.

1999. május 9.
Ez volt a “nagy” próba, amikor majdnem mindenki jelen volt.

1999. május 14.
Két Optimus-mikrobusszal indultunk pénteken délután. Lett volna ugyan némi izgulnivaló a dologban – induláskor kiderült, hogy senki sem ismeri szálláshelyeink címét –, de mivel a hét év alatt megtanultunk hinni a véletlenekben és a csodákban, nyugodtan nekivágtunk. És íme, ismét szerencsénk volt: Rumen – puszta kíváncsiságból és információ-gyűjthetnékből – megkérdezte (volt) Anikó nénitől, sőt le is írta...

1999. május 15.
11-től 19-ig hatalmasat próbáltunk a Krisztinavárosi Általános Iskola tornatermében, utána ki-ki szétszéledt ismerősöket és kocsmákat látogatni (esetleg a kettőt kombinálva).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jubileumi Alkotói Ösztöndíj Gála - Communitas

  Mint az első ösztöndíjasok egyike, megtisztelő felkérésnek tettünk eleget, mikor elfogadtunk a Communitas Alapítvány felkérését, hogy rene...